Идентификация



ОПРЕДЕЛЕНИ СА ТАЗГОДИШНИТЕ НОСИТЕЛИ НА ЗВАНИЕТО „УЧИТЕЛ НА ГОДИНАТА“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


След проведено гласуване, провело се днес в сградата на Община Панагюрище, бяха определени тазгодишните носители на званието „Учител на годината“.

Комисията за избор на носители на званието „Учител на годината“ бе в състав: Георги Георгиев – председател на ПК ОКМДС, Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности“, Иванка Тодева – главен експерт „Образование и младежки дейности“, Петя Сеферинкина – председател на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ в общината, Иван Кисьов – представител на Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ в общината и Недялка Наплатанова – представител на Съвета на директорите на образователни институции в община Панагюрище.

Към гласовете на комисията се добавя 1 глас от анкетата на сайта на Община Панагюрище.

При гласуването в категория „Предучилищно образование“ за носител на званието „Учител на годината“ бе определена г-жа Пенка Петрова Георгиева - старши учител в ДГ „Брезичка“, град Панагюрище.

В категория „Начален етап на основна образователна степен“ за носител на званието „Учител на годината“ бе определена г-жа Нора Николова Барова - старши учител в СУ „Нешо Бончев“, град Панагюрище.

При гласуването в категория „Прогимназиален етап на основна образователна степен“ за носител на званието „Учител на годината“ бе определена г-жа Пенка Петкова Пенева-Кокотанекова - старши учител в СУ „Нешо Бончев“, град Панагюрище.

В категория „Средно образование“ за носител на званието „Учител на годината“ бе определена г-жа Иванка Александрова Талева - старши учител в СУ „Нешо Бончев“, град Панагюрище.

За носители на наградата „За принос към бъдещето на Панагюрище“, директорите на образователните институции номинираха:

- Лиляна Запрянова Спасова - 36 години педагогически стаж;

- Живка Николова Андонова – 37 години педагогически стаж;

- Пенка Николова Милчева – 34 години педагогически стаж;

- Васка Манолова Маринска - 40 години педагогически стаж;

- Христина Борисова Димитрова – 40 години педагогически стаж;

- Параскева Димитрова Ангелкова - 39 години педагогически стаж;

- Делка Димитрова Чакърова – 40 години педагогически стаж;

- Ангел Спасов Бързаков – 13 години педагогически стаж;

- Лидия Илиева Ракова – 41 години педагогически стаж;

- Величка Иванова Юрукова – 39 години педагогически стаж;

- Анета Галитионова Сапунджиева - 41 години педагогически стаж.

Звание „Творец на годината“ и „Творец на Панагюрище“ за 2018 година не се присъжда, тъй като няма номинирани.

Избраните носители на тазгодишните награди за учители на годината и за принос към бъдещето на Панагюрище ще бъдат утвърдени с решение на Общински съвет-Панагюрище, по време на предстоящото редовно заседание на 22 май 2018 година.

Отличията ще бъдат връчени в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, по време на празничния концерт „СКАЗАНИЕ ЗА СЛОВОТО“, в голямата зала на Театър Дом-паметник, на 23 май 2018 година, от 18:00 часа.

Последно променен на Четвъртък, 17 Май 2018 11:47