Идентификация



Грандиозно фойерверк-шоу на отбора на Татарстан във втората вечер на Световния шампионат по фойерверки Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


Втората вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’ 2017 започна с концерт на Криско. Многобройната публика на площад „20-ти април” посрещна с викове и бурни аплодисменти популярният рап изпълнител.


Концертната програма продължи с познатите и любими песни на легендарната рок-група „Диана Експрес”.


Кулминацията на вечерта бе впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище.

За жителите и гостите на града, подгряваща заря бе подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД.

Невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Татарстан, както по време на фойерверк-шоуто си, което не се оценява от журито, така и в самата състезателна програма – пиро-музикалното си шоу.


След състезателната програма на отбора на Татарстан, вечерта продължи с концертна програма на една от водещите рок банди в България „SEVI”, която преди броени дни откри концерта на световноизвестната група „Europe” в София.


Третата вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България’2017, на 28 май 2017 година /неделя/, е с начален час 20:00 часа. Първа на сцената ще излезе популярната млада изпълнителка Дарина Йотова - ДАРА, а след нея - група „АТЛАС“.

Подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея ще се насладим на свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан.

Третата вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘ 2017 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на българската рок-група „THE DOCTORS“.


Последно променен на Събота, 27 Май 2017 22:08