Идентификация



БРОЕНИ ДНИ ДО СТАРТА НА СВЕТОВНИЯ ШАМПИОНАТ ПО ФОЙЕРВЕРКИ ЗА КУПАТА НА ГРАД ПАНАГЮРИЩЕ, БЪЛГАРИЯ‘2017 Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

 

Община Панагюрище за пета поредна година ще бъде домакин на Световен шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017, който ще се проведе в продължение на три дни – 26, 27 и 28 май.


В петото издание на първенството отборите, които ще творят цвят, феерия и красота в небето над Панагюрище, са победителят от 2016-та година - Беларус, Татарстан /Казан/ и Казахстан.

Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, ще бъде изпълнена от панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД.

Община Панагюрище организира богата концертна програма във всяка една от вечерите на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017.


Официалното откриване е на 26 май /петък/ от 20:00 часа на площад „20-ти април” с концерт на МИХАЕЛА МАРИНОВА, АЛЕКС РАЕВА И DJ DONCHO, и група „SIMAI”.

Началото на концертната програма ще бъде поставено от Михаела Маринова. Втори на сцената ще излязат Алекс Раева и DJ Doncho.

Програмата ще продължи с подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Беларус, концертът ще продължи с изпълненията на рапкор/метълкор група „SIMAI”.


Концертната програма във втория ден на Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България‘2017 ще започне с хитовете на КРИСКО и българската рок група „ДИАНА ЕКСПРЕС“.

Подгряваща заря на панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа. След свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Татарстан /Казан/, концертът ще продължи с изпълненията на рок група „SEVI”.


На 28 май 2017 година /неделя/, концертната програма е с начален час 20:00 часа. Първа на сцената ще излезе популярната млада изпълнителка ДАРА, а след нея - група „АТЛАС“.

Подгряваща заря на „Огнена хризантема“ ЕООД ще започне в 21:45 часа, а след нея ще се насладим на свободното фойерверк шоу /21:50 часа/ и състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан.

Третата вечер на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘ 2017 ще продължи с официалното награждаване на победителя и концерт на българската рок група „THE DOCTORS“.


Водещи през трите дни на Световния шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище, България‘2017 ще бъдат Лазар Вълчев – телевизионен водещ в The Voice, финалист в първото издание на българското телевизионно музикално шоу Music Idol, носител на наградата „Изпълнител на годината „Хит -1” и Александър Иванов – организатор и водещ на „Плюс фестивал“ в Пазарджик и „Балкански младежки фестивал“ в Сандански.

Очакват ни три незабравими вечери, изпълнени с качествена музика и уникално пиро-музикално шоу.

За първа година на площада ще бъде позиционирана шатра с над 200 седящи места. Ще се предлагат четири вида бутилирана и наливна бира на КарлсБерг България /Carlsberg Group/, собственик на марките: Туборг, Шуменско, Пиринско.

За консумация ще се предлагат различни видове прясно изпечен хляб от Панагюрски производител, както и над 15 вида традиционни месни продукти, приготвени на скара с дървени въглища.

Организатор и финансираща Световния шампионат по фойерверки за купата на град Панагюрище, България'2017 е Община Панагюрище, съорганизатор - „Огнена хризантема“ ЕООД. Генерален спонсор е „Асарел-Медет” АД. Събитието се осъществява и с финансовата подкрепа на „Оптикс“ АД.

Официален партньор на първенството е пиротехническата компания „ORION ART“ – Москва, Русия.


Последно променен на Понеделник, 22 Май 2017 14:54