ИдентификацияАнкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Предучилищно образование
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 -Начален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Прогимназиален етап на основна образователна степен
 
Анкетна карта за избор на носители на наградата „Учител на годината“ 2021 - Средно образование
 
ПАНАГЮРСКА КОЛЕДНА НАЗДРАВИЦА Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   


За пета поредна година Община Панагюрище организира празника „Панагюрска коледна наздравица“.

За доброто настроение на жителите и гостите на Панагюрище, на 26 декември 2016 година, от 11:00 часа на площад „20-ти април“ ще се погрижи народният изпълнител Иван Дяков.

Част от фолклорната програма ще бъде и „Коледно надиграване“ с участието на самодейни колективи при Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров-1927“, село Бъта, Народно читалище „Ванчо Пашов-1884“, село Поибрене и танцьорите от ФНТ „Средногорска жарава“.

Община Панагюрище е подготвила изненади – 365 дрянови сурвачки, 365 коледни кравайчета и колачета, греяно вино, ошав, Панагюрски тутманик, зелник.

Кулинарни изкушения ще забърка майстор Ангел Ангелов -  Панагюрска луканка на скара и традиционното българско ястие - свинско месо с праз лук, приготвено в най-големия български тиган „Юнашки тиган“.

По време на празника ще реализираме и благотворителна акция „С любов за Христина“. Събраните средства ще бъдат дарени за подпомагане на момиче от Панагюрище в будна кома.