Идентификация



Обединената школа по изкуствата в Панагюрище представи своя годишен концерт „Полет към изкуството“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Годишният концерт на възпитаниците от класовете в Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“, озаглавен „Полет към изкуството, се състоя днес в голямата зала на Театър Дом-паметник.

Г-жа Галина Матанова – заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ на община Панагюрище изказа своята благодарност към преподавателите в школата за вдъхновението, с което творят и популяризират града и общината.

Концертът започна с рецитал по стихове на Христо Ботев, под надслов „Жив е той, жив е“, представен от класа по художествено слово и театър, с преподавател Дочка Кацарева.

Децата от школата и техните преподаватели Нона Немигенчева, Величка Маслева, Жана Райнова, Пепа Филина, Стоил Атанасов, Дочка Кацарева и Юлия Богоева изпълниха голямата зала на театъра с добро настроение и приятни емоции.

Любители на театралното, музикалното и танцовото изкуство се насладиха на изпълненията на даровитите деца и младежи на Панагюрище. На сцената се изявиха млади таланти и изпълнители с престижни музикални награди и отличия.

На финала на концерта, всичките 97 възпитаника на Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов“ получиха Свидетелства за завършен курс на обучение през учебната 2015/2016 година.

Последно променен на Петък, 10 Юни 2016 17:14