Идентификация



ОТБЕЛЯЗАХМЕ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО И ХРИСТИЯНСКАТА МЛАДЕЖ С ПРАЗНИЧНА ПРОГРАМА НА ДЕЦАТА ОТ ОБЕДИНЕНО ДЕТСКО ЗАВЕДЕНИЕ „РАЙНА КНЯГИНЯ“ Печат Е-мейл

 

В навечерието на празника Въведение Богородично, известен още като Деня на християнското семейство и християнската младеж, възпитаниците на Обединено детско заведение „Райна Княгиня“ представиха богата литературно-музикална програма.


С много песни, танци и стихове, посветени на семейството, семейните ценности, уютния дом, обичта и приятелството, децата показаха любовта си към своите родители и близки и зарадваха всички гости в препълнената камерна зала на Театър Дом-паметник.


На 21 ноември Православната църква чества празника Въведение Богородично /Въведение на Божията Майка в храма/. Празникът е известен още като Ден на християнското семейство.

На този ден семейното ходене на църква символизира влизането на тригодишната Мария в храма и напомня на бащи и майки за духовните им задължения към децата. Водени от своите родители или учители в църквата и представени на бога, децата ще растат благочестиво в послушание към родителите си и чистота на нравите.

Последно променен на Петък, 20 Ноември 2015 16:05