Идентификация



НИКОЛА БЕЛИШКИ ПОЛОЖИ КЛЕТВА ЗА ВТОРИ ПЪТ КАТО КМЕТ НА ОБЩИНА ПАНАГЮРИЩЕ Печат Е-мейл
Написано от Administrator   

На тържествена церемония днес положиха клетва новоизбраните кмет на община Панагюрище, осем кметове на кметства и двадесет и един общински съветници.


В присъствието на областния управител Трендафил Величков избраниците се заклеха да работят, ръководени от интересите на жителите на общината и за тяхното благоденствие, подписаха клетвени листове и официално встъпиха в длъжност.


След положената клетва, Георги Павлов – ВРИД кмет на община Панагюрище връчи кметската огърлица на Никола Белишки.


В първото си публично обръщение за новият мандат кмета на общината благодари на всички за подкрепата и пожела на новоизбраните кметове на кметства и общински съветници успешен мандат.

„…В Деня на Свети великомъченик Мина – покровител на семейството, да си пожелаем да имаме сили, здраве и воля да работим заедно като представители на едно голямо семейство, наречено Община Панагюрище. В днешния ден нека загърбим всички лични, корпоративни, партийни и всякакви други пристрастия и интереси, за да може наистина Община Панагюрище да върви напред и да се развива. За мен ще бъде чест заедно с Вас да работим за просперитета на община Панагюрище.“

За кметове на населените места в община Панагюрище клетва положиха: Стоян Ножделов – кмет на село Баня, Георги Александров – кмет на село Бъта, Славчо Мавров – кмет на село Левски, Милко Ангелов – кмет на село Оборище, Петко Стоев – кмет на село Панагюрски колонии, Димитър Пеев – кмет на село Поибрене, Стоянка Ставрева – кмет на село Попинци, Митко Кочев - кмет на село Елшица.

Новият Общински съвет проведе първото си заседание, свикано от областния управител Трендафил Величков. Процедурата по избор на нов председател на Общинския съвет беше проведена тайно, под ръководството на старейшината Филип Калбуров. За председател на местния парламент бе избран Христо Калоянов.

 

Последно променен на Сряда, 11 Ноември 2015 14:15