Идентификация



Инвестиционно предложение за изграждане на Преносен газопровод за град Панагюрище и град Пирдоп Печат Е-мейл

 

„БУЛГАРТРАНСГАЗ“ ЕАД  на основание чл.4, ал.2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда уведомява всички заинтересовани физически и юридически лица, че „Булгартрансгаз“ ЕАД има инвестиционно предложение за изграждане на „Преносен газопровод за град Панагюрище и град Пирдоп“.

Трасетата на газопровода преминават през следните землища по варианти:

Вариант 1:

• в област Пазарджик – землищата на с. Росен и с. Сбор в община Пазарджик; както и землищата на с. Левски, с. Попинци и гр. Панагюрище в община Панагюрище;

• в Софийска област – землищата на гр. Пирдоп и гр. Златица.

Вариант 2:

• в област Пазарджик – землищата на с. Виноградец в община Септември, землищата на с. Калугерово, с. Лесичово и с. Боримечково в община Лесичово и землищата на с. Бъта, с. Баня и гр. Панагюрище в община Панагюрище;

• в Софийска област – землищата на с. Карлиево и гр. Златица в Община Златица.

Вариант 3:

• в област Пазарджик – землището на с. Виноградец в община Септември; землищата на с. Калугерово, с. Лесичово и с.Боримечково в община Лесичово и землищата на с. Бъта, с. Баня и гр.Панагюрище в община Панагюрище.

При проявен интерес, считано от 28.10.2015 г. в 14-дневен срок може да се свържете с „Булгартрансгаз“ ЕАД на посочените в обявата телефони и адрес за контакт.

file icon pdf СЪДЪРЖАНИЕ НА ОБЯВАТА

Последно променен на Сряда, 28 Октомври 2015 10:03