Идентификация



Детските проекти за талисман на ASAREL Bulgaria Open ще могат да се видят в Театър Дом-паметник - Панагюрище от днес Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

24 рисунки и 4 пластики изработиха децата, които участваха в конкурса за талисман на международния турнир по тенис на маса ASAREL Bulgaria Open, който ще се проведе от 19 до 23 август в град Панагюрище. Малките художници работиха с подкрепата на учителите в Обединен детски комплекс Иван Иванов и Иванка Матеева, както и с художниците и преподаватели по изобразително изкуство Нистор Хаинов и Пепа Машева.

Децата се отзоваха на поканата да участват в конкурс за визуалицация на талисмана на спортното състезание „Хилка и Топчо“, който бе обявен на 1 юли, и приключи на 13 юли тази година.

Всички детски предложения ще бъдат разположени в изложба във фоайето на Театър Дом-паметник в града и от днес, 14 юли, вторник, изложбата ще бъде отворена за посетители. Всеки, който желае, ще може да посочи проекта, който харесва най-много и смята, че е най-подходящ да бъде разработен и използван като изображение на талисмана на международния турнир.

Организаторите на конкурса ще предоставят възможност за гласуване за детските проекти и чрез фейсбук страницата на турнира

https://www.facebook.com/AsarelBulgariaOpen?ref=ts&fref=ts

Предстои проектите да бъдат класирани от жури в състав: ръководител д-р Николай Радулов, художник, Нора Кунчева - директор Дирекция «Образование, култура, социални и младежки дейности" на Община Панагюрище, Иван Александров - мениджър СКТМ „Асарел-Медет”, Ана Финджикова - ръководител Отдел "Комуникации" на „Асарел-Медет” АД, Недялка Наплатанова - директор Обединен детски комплекс, Панагюрище. При класацията на най-добрите проекти журито ще вземе предвид, както вота на жителите на общината, така и гласуването във фейсбук страницата на турнира.

Резултатите от конкурса за талисман на Международният турнир по тенис на маса ASAREL Bulgaria Open ще бъдат обявени в понеделник, 20 юли, от 11:30 часа, във фоайето на Театъра.

Припомняме, че Международният турнир по тенис на маса ASAREL Bulgaria Open ще се проведе в Панагюрище от 19 до 23 август 2015 година в новата спортна зала „Арена Асарел”. Наградният фонд на състезанието, което е част от календара на Международната федерация по тенис на маса, е 35 000 долара,

Патрон на турнира е министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Генерален спонсор на турнира е «Асарел-Медет» АД. Очаква се в него да се включат над 200 състезатели от цял свят.