Идентификация



Днес в Панагюрище се провежда „Трудова борса – 2015“ Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

По инициатива и проект на Общински младежки парламент – консултативен орган към кмета на община Панагюрище, днес /26 юни 2015 година/ Община Панагюрище, съвместно с Дирекция "Бюро по труда", провежда "Трудова борса - 2015" във фоайето на Театър Дом-паметник, Панагюрище.


Първият един час от събитието премина при засилен интерес от страна на жители на общините Панагюрище и Стрелча, които към момента са безработни или имат желание да сменят своята настояща работа. Работодатели от малките, средни и големи предприятия на територията на община Панагюрище изслушваха кандидатите и даваха разяснения за естеството на работа в техните организации.


За Община Панагюрище, кандидатите за работа в Общинска администрация бяха изслушвани от заместник-кмета „Хуманитарни дейности“ Галина Матанова и от административния секретар Таня Ненкова.

За кандидатстване за работа няма ограничения за пол, възраст и професионален опит. Кандидатите е необходимо да носят със себе си няколко броя CV (европейски образец), копие от диплома за завършено образование и копие от документ, удостоверяващ придобита професионална квалификация.