Идентификация



Срокът на договора за управление на управителя на "В и К - П" ЕООД Марин Вулев е удължен за още три години Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Общинският съвет в Панагюрище взе решение на проведеното на 25 юни 2015 година свое редовно заседание, срокът на договора за управление на управителя на “В и К - П” ЕООД Марин Вулев да бъде удължен за още един тригодишен мандат.

Предложението на кмета на община Панагюрище Никола Белишки бе гласувано единодушно от общинските съветници. В мотивите към предложението си Белишки изтъкна няколко аргумента. Той подчерта адекватната реакция на Вулев и екипа му по време на бедственото положение през 2012 година. Освен това управителят на общинското дружество успя да реализира сериозна инвестиционна програма, включително и подмяната на критични участъци от водопровода в общината, изтъкна кметът. Той припомни, че през изминалия мандат бе възстановен резервоарът с обем от 3000 кубически метра в местността Ушите, което предоставя сериозен резерв за града в критични ситуации при водоснабдяването. Марин Вулев участва активно и във всички работни групи за доизграждането на язовир “Луда Яна”.

Председателят на постоянната комисия по бюджет и икономика на ОбС - Панагюрище Илия Анчев допълни аргументите на кмета Белишки, като подчерта, че Вулев рязко е подобрил финансовите показатели на дружеството и с управленската си политика е стабилизирал “В и К – П” ЕООД, което е заварил в критично състояние преди три години.

Последно променен на Петък, 26 Юни 2015 06:04