Идентификация



Обединената школа по изкуствата в Панагюрище представи своя годишен концерт Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

В Театър Дом-паметник Панагюрище снощи /11 юни 2015 година, от 17:30 часа/ се състоя годишният концерт, озаглавен "Полет към изкуството" на възпитаниците от класовете в Обединена школа по изкуствата „Евгений Зумпалов”.

Децата от школата и техните преподаватели Нона Немигенчева, Величка Маслева, Жана Райнова, Пепа Филина, Стоил Атанасов, Дочка Кацарева и Юлия Богоева изпълниха голямата зала на театъра с приятни емоции. Любители на театралното, музикалното и танцовото изкуство, роднини и приятели на даровитите деца и младежи на Панагюрище се насладиха на изпълненията им. На сцената се изявиха млади таланти и изпълнители с престижни музикални награди и отличия.

В началото на концерта бе представена театралната постановка по приказката „Василиса Прекрасна”. Продукцията е съвместна на класа по театър и художествено слово с преподавател Дочка Кацарева и класа по музика с преподавател Юлия Богоева. Последваха изпълнения на пиано, китара, цигулка и акордеон. Насладата за публиката бе допълнена с вокалните изпълнения на класовете по пеене.


В края на концерта, който продължи повече от два часа и половина, всичките 90 възпитаника на Обединена школа по изкуствата "Евгений Зумпалов" получиха свидетелства за завършен курс на обучение през учебната 2014-2015 година. На преподавателите, с благодарност и почит за вдъхновението, с което творят и популяризират града и общината, бяха поднесени цветя от името на заместник-кмет "Хуманитарни дейности" на община Панагюрище г-жа Галина Матанова.