Идентификация



Кметът на община Панагюрище Никола Белишки с почетен знак-медал "За хората с добри сърца" Печат Е-мейл
Написано от Връзки с обществеността   

Фондация "Помогни на нуждаещите се", Колеж "Източен Европейски Образователен Център", Граждански форум "Съвет на нацията" и Журналистическо дружество "Европрес" удостоиха кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки с Почетен знак-медал "За хората с добри сърца" за личния му принос в утвърждаване на възрожденските ценности и опазване на историческата памет на българите.

Номинацията за присъждане на Почетния знак-медал "За хората с добри сърца" на кмета на община Панагюрище е на Фондация "Помогни на нуждаещите се", с председател Георги Найденов. Комитетът по номинациите, с председател Мария Василева и членове проф. д-р Велин Аргатски, доц. Ненко Машонов, йеродякон Петър Граматиков, д-р Боньо Бонев и протоколчик Моника Черкезова е взел решение да отличи Никола Белишки със специален диплом за съпричастност, професионализъм и обществена активност при реализацията на проекта "Светът без грим" на Фондация "Помогни на нуждаещите се" и Колеж "Източен Европейски Образователен Център", посветен на глобалните проблеми на мира и човечеството в 21 век.

Статутът на Почетния знак-медал "За хората с добри сърца" на Фондация "Помогни на нуждаещите се" е приет с Протокол №118/2002 г. и се връчва ежегодно.

file icon pdf Сертификат за Почетен знак-медал "За хората с добри сърца"

 

Последно променен на Понеделник, 08 Юни 2015 14:03